Laura Tesoro weigert drugs: “mensen gaan er kapot aan”

Laura Tesoro houdt wel van een uitdaging. “Als ik in het diepe kan springen en verrast kan worden, dan spring ik”, vertelt Laura in Humo. Maar drugs? Daar heeft ze een andere kijk op…

“Drugs heb ik nooit gebruikt, die spreken me niet aan”, benadrukt de zingende presentatrice in Humo. “Ik ben bang om de controle te verliezen.” Al speelt er meer…

“En ik weet ook dat mensen er kapot aan kunnen gaan”, klinkt het bij Laura Tesoro in het weekblad. Siska Schoeters liet onlangs nog noteren dat veel mensen in haar omgeving wel eens een lijntje leggen, maar daar herkent Laura zich niet in…

“Ik heb het geluk dat er in mijn omgeving weinig wordt gebruikt en dat ik er weinig mee in contact kom.” Want één ding wil Laura Tesoro toch benadrukken…

“Ik vind het gevaarlijk hoe drugsgebruik soms wordt genormaliseerd. Oké, dat geldt ook voor alcohol. Maar ik heb geen alcohol nodig om aan de druk te ontsnappen”, aldus Laura Tesoro in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts