Laura Tesoro: “mijn vriend en ik zijn een waardeloze match”

Laura Tesoro praat in Humo openhartig over haar liefdesleven en ook de bedsport komt uitgebreid aan bod. En daarover doet Laura een opvallende uitspraak…

“Mijn sterrenbeeld is Leeuw en ik sta ook als een leeuw in het leven, met veel emotie en veel passie”, vertelt Laura Tesoro in Humo. “Ik ben op álle vlakken een leeuw”, voegt de zingende presentatrice er veelzeggend aan toe…

“Mijn vriend is trouwens een Waterman en wij zouden volgens de astrologie een waardeloze match zijn, behalve voor de se.ks”, aldus Laura Tesoro. Al wil ze daar één ding aan toevoegen…

“Dat zeg ik niet, hè, dat staat zo in de sterren geschreven”, knipoogt Laura Tesoro in Humo. Al moet Laura toegeven dat ook het fysieke belangrijk is in haar relatie…

“Ik probeer graag nieuwe dingen uit en ik wil alles uit het leven halen. Ik wil dus ook niet elke keer op dezelfde plek op dezelfde manier se.ks hebben”, aldus Laura Tesoro die in bed graag experimenteert.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts