Laura Lieckens uit Blind Getrouwd emotioneel: ‘Ik ga het missen’

Een tijdje geleden heeft Laura Lieckens uit ‘Blind Getrouwd’ besloten om te stoppen met haar job als interieurarchitect bij Casa. Laura gaat een nieuwe uitdaging aan en daarbij is er geen plaats voor Casa meer in haar professionele leven.

De afgelopen dagen werd er keihard gewerkt aan een stand op een beurs en dat is meteen het laatste project dat Laura voor het bedrijf doet. En dat doet toch wel wat met een mens. “Ik ga Casa missen, dat is een feit”, schrijft Laura op Instagram.

Elk einde is de start van een nieuw begin, Laura. Veel succes!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts