Kristel Verbeke: ‘Veel onenigheid over gehad’

Kristel Verbeke was zondagochtend op Radio 2 te horen in ‘De Zomers Van’. Samen met Kim Debrie blikte Kristel Verbeke terug naar haar meest fantastische zomers. En daar hoort uiteraard de zomer van de eerste Radio 2 Zomerhit bij: de zomer van 1999.

Met ‘Heyah Mama’ wonnen Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts voor de allereerste keer Radio 2 Zomerhit, nota bene met een nummer waar Marcel Vanthilt tijdens Eurosong absoluut niets van moest weten.

Het waren toen al heel drukke tijden voor het muzikale trio. In die periode reed Niels William nog met K3 door Vlaanderen en was er heel wat onenigheid over de muziek die in de auto gespeeld werd. Kristel vertelde tijdens het programma dat de muzieksmaken van het viertal héél verschillend was. Er moest dan ook telkens een knoop doorgehakt worden en dat werd uiteindelijk door Niels William gedaan. “Ha ja, hij was de baas”, lacht Kristel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Related Posts