Kristel Verbeke doet opvallende bekentenis: “dan bel ik naar Gert”

Binnenkort kan Klaasje Meijer proeven van een leven na K3. Dat het leven er helemaal anders zal gaan uitzien, dat kan Kristel Verbeke, de vroegere zwartharige van K3, alleen maar bevestigen. “Ze zal zelf alle beslissingen moeten nemen. Dat is vaak makkelijker hoor, want je hoeft alleen met jezelf rekening te houden, maar anderzijds is het ook wel fijn om een team rond je te hebben”, vertelt Kristel aan Story.

Kristel heeft ondertussen al heel wat soloprojecten achter de rug, maar een beetje goede raad kan ze nog steeds gebruiken. “Ik bel nog af en toe eens naar Gert Verhulst als ik professionele raad nodig heb, en dan helpt hij me met plezier.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts