Koen Wauters wil samen met honden uitgestrooid worden

Hoewel Koen Wauters nog maar 53 is, weet hij al een tijdje wat er na zijn dood met zijn lichaam mag gebeuren. In een interview op Hln.be vertelt de presenator dat hij later gecremeerd wil worden. De assen komen dan niet in een urne bij zijn kinderen Zita of Nono te staan, hij wil dat zijn assen samen met zijn de assen van zijn drie honden worden uitgestrooid.

“Als iedereen komt te gaan, dan gaat alles in één grote zak en strooi maar. Samen, hoe schoon is dat!”
Koen heeft nog drie honden: Jules, Billie en Senna. Als God het belieft, zal Koen langer leven dan de drie nog levende honden en dat is Koen ook van plan. Al zijn honden zullen hoe dan ook gecremeerd worden en misschien koopt hij in de toekomst nog wel één of meerdere honden bij.

Netse is de enige die al overleden is, die staat in een urne in de woning van de presentator. En hopelijk mag die daar nog lang blijven staan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Related Posts