Koen Wauters werkt in grootste geheim aan nieuw programma: “héél enthousiast!”

Koen Wauters werkt in het grootste geheim aan een nieuw tv-programma. Dat heeft Koen zelf onthuld in Dag Allemaal…

“Ik zal de komende tijd proberen om programma’s in elkaar te steken waar ik als dragend gezicht een verschil kan maken”, klinkt het bij Koen Wauters in Dag Allemaal. Al ontkent Koen één gerucht…

“Waarmee ik niet wil zeggen dat ik ‘The Voice’ beu ben, hé”, benadrukt Koen Wauters in het weekblad. “Ik hoop er volgend jaar opnieuw in te zitten.” Al wil Koen één ding duidelijk maken…

“Ik wil gewoon graag een mix van de twee”, aldus Koen Wauters en dan onthult de presentator dat hij in het grootste geheim aan een nieuw tv-programma werkt.

“Iets wat het afgelopen jaar minder in het zendschema paste maar waar ik in de luwte wel hard aan heb gewerkt. Hopelijk is er nu wel voldoende enthousiasme voor”, aldus Koen Wauters in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts