Koen Wauters verwent zijn dochter Zita met voetmassage

Koen Wauters kreeg afgelopen week een mooi compliment van zijn enige dochter Zita Wauters. Die genoot van een avondje televisie kijken en dat deed zij samen met papalief. En blijkbaar heeft papa Koen een verborgen talent.

Koen gaf zijn dochter namelijk een voetmassage en daar genoot Zita duidelijk van. In ruil voor die voetmassage gaf Zita haar vader trouwens een compliment: “Hij is de beste papa”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts