Koen Wauters over nieuwe liefde: “dat heb ik in meer dan dertig jaar niet meer meegemaakt”

Onlangs verscheen de allernieuwste cd van Koen en Kris Wauters, alias Clouseau. De single kreeg de titel “één keer in een leven” mee en is een nummer met ‘een eigen smoel’ en vooral veel energie. Het nummer kreeg een heel persoonlijke toets mee en gaat over het liefdesleven van zanger Koen.

“Koen is vorig jaar gescheiden en dus zat ik met onze tekstschrijver Stefaan Fernande te freewheelen: wat als Koen iemand nieuw tegenkomt? Valt die vrouw voor wie hij is, of voor zijn bekendheid? Hoe graaf moet het dan zijn om op een knopje te kunnen duwen dat alles uitveegt”, licht Kris de nieuwe song toe in Dag Allemaal.

De song heeft Koen in ieder geval wel aan het denken gezet. “Wat als ik niet bekend zou zijn en een café kan binnenstappen zonder dat mensen hun hoofd zouden draaien? Ik heb dat al meer dan dertig jaar niet meer meegemaakt. Als ik iemand ontmoet, weet ik nooit of mijn bekendheid een bepalende factor is. Ik vind het dus een heel vet nummer”, aldus Koen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts