Koen Wauters maakt zich zorgen om leeftijd: “straks kan dat niet meer”

Koen Wauters zag in allerijl zijn deelname aan de Dakar-rally in rook opgaan. Zijn wagen werd afgekeurd. Volgend jaar een nieuwe kans? Dat is niet zo zeker…

“De idee dat aan alles een eind komt, leeft meer dan ooit bij mij”, geeft Koen Wauters toe in Dag Allemaal. Voelt Koen zich ‘oud’ worden?

“De periode dat ik nog zulke gekke dingen kan doen, wordt almaar korter. 65, dat is al over tien jaar, hé”, benadrukt Koen Wauters dat hij zijn leeftijd begint te voelen.

“Tien jaar is niets! Als ik nog iets wil doen, moet het nu gebeuren, straks kan het misschien niet meer”, beseft Koen Wauters maar al te goed. Eén vraag houdt hem bezig…

“Dus ik ben inderdaad bang, ik heb heel veel vraagtekens bij de periode die komt in mijn leven. Gaat dat niet saai zijn?” vraagt Koen Wauters zich luidop af in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts