Koen Wauters heeft boontje voor deze presentatrice: “ze is heel goed”

Koen Wauters heeft een neus voor talent. En over één jonge presentatrice doet Koen nu een opvallende uitspraak…

“Ik heb het nogal voor Gloria Monserez”, geeft Koen Wauters toe in Dag Allemaal. En daar heeft hij een duidelijke reden toe…

“Ik vind haar heel goed en spontaan in alles wat ze doet: ‘De Slimste Mens Ter Wereld’, ‘The Voice’, ‘Hotel Romantiek’…” somt Koen Wauters op. En dan ziet Koen nog een groot voordeel aan Gloria…

“Ze wil zich niet aan een zender binden en dat is slim”, aldus Koen Wauters die Gloria Monserez beter leerde kennen toen ze inviel voor An Lemmens tijdens het laatste seizoen van The Voice. En dan doet Koen een opvallende voorspelling…

“Ze wordt volgens mij een vaste waarde voor vele jaren”, voorspelt Koen Wauters in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts