Klaasje Meijer van K3 achtervolgd door pubers: “maar ik heb niet altijd zin in een foto”

Klaasje Meijer is enorm gelukkig nu ze het leven als de blonde van K3 achter zich heeft gelaten. Al wordt ze nog steeds vaak aangesproken op straat. Stoort dat?

“Op zich niet, want ik weet dat het bij mijn bekendheid hoort”, klinkt het nuchter bij Klaasje in Dag Allemaal. Al moet Klaasje één ding bekennen…

“Ik word vaak herkend, zeker op straat of in de supermarkt. Soms achtervolgen pubers me zelfs.” En daarom neemt Klaasje maatregelen…

“Daarom probeer ik zo min mogelijk op te vallen, want ik heb niet altijd zin in een foto”, geeft Klaasje Meijer toe in het weekblad. In Londen deed ze een opmerkelijke vaststelling…

Klaasje verbleef twee maanden in Londen voor een opleiding en daar was het verschil hemelsbreed: “Pas in Londen ontdekte ik: ‘Wow, wat een heerlijk gevoel als niemand mij herkent.’ Ik kon er een praatje maken met de meneer achter de kassa, net zoals toen ik nog geen K3’tje was”, lezen we in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts