Klaasje Meijer: “door K3 heb ik me minder kunnen ontwikkelen”

Klaasje Meijer heeft nog geen minuut spijt gehad van haar beslissing om te stoppen bij K3. Integendeel. Klaasje deed een opvallende vaststelling…

Nog steeds wordt Klaasje vaak herkend op straat, maar die bekendheid heeft haar nooit veranderd als persoon. Al hebben die zes jaren bij K3 wel voor een probleem gezorgd…

“Ik ben nog altijd dezelfde persoon als vroeger, maar in mijn omgeving is er wel veel veranderd”, vertelt Klaasje in Dag Allemaal.

“Mijn vrienden zijn afgestudeerd en werken intussen.” En dan ziet Klaasje een groot verschil met zichzelf…

“Ze hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt in die zes jaar tijd dat ik K3 was, terwijl ik dus een andere fase doormaakte.” Over K3 wil Klaasje nog het volgende kwijt…

K3 is een soort van bubbel. Een fulltime job die je niet kan combineren met studies.” En dan beseft Klaasje dat ze zich op sommige vlakken minder heeft kunnen ontwikkelen. “En daar werk ik nu hard aan. Ik ben op zoek naar wat ik op lange termijn wil doen”, onthult Klaasje Meijer in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts