Klaasje Meijer bezoekt Hanne van K3: “zó fijn!”

Klaasje Meijer heeft een streep getrokken onder haar verleden bij K3. Spijt dat ze gestopt is, heeft Klaasje nog nooit gehad. Al wil Klaasje één ding benadrukken…

De band met Hanne en Marthe is nog altijd hartelijk. Al moet Klaasje toegeven dat ze elkaar niet veel meer horen…

“We horen elkaar niet veel meer, maar dat begrijp ik wel”, onthult Klaasje in Dag Allemaal. Eén ding beseft Klaasje maar al te goed…

“Ik weet wat voor drukke agenda je als K3’tje hebt, en zelf ben ik ook voortdurend bezig met opnamen of optredens.” Maar als ze elkaar zien, zit het gewoon goed, aldus Klaasje. Zo ging Klaasje onlangs nog op bezoek bij Hanne.

“Ik ben bijvoorbeeld op babybezoek geweest bij Hanne en Jorn. Dat was heel fijn”, klinkt het bij Klaasje in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts