Klaasje bezoekt Hanne van K3 en doet opvallende vaststelling: “dat is gevaarlijk”

Klaasje Meijer mag dan wel afscheid genomen hebben van haar leven als K3’tje, de band met Hanne en Marthe blijft overeind.

Zo ging Klaasje onlangs op babybezoek bij Hanne en Jorn nadat Julien geboren was en dat was een hartelijk weerzien. Al wil Klaasje één ding benadrukken…

Klaasje zelf denkt nog ‘absoluut niet’ aan kinderen, vertelt de voormalige blonde van K3 in Dag Allemaal. En dan wil Klaasje toch nog een duidelijke opmerking meegeven…

“Kinderen passen zeker nog niet in mijn leven, da’s een ver-van-m’n-bed-show. Het is tof om op babybezoek te gaan, maar daar hou ik het bij”, lacht Klaasje Meijer in Dag Allemaal. En dan wordt Klaasje plots heel serieus…

“Ik vind ’t lastig dat er op dat vlak verwachtingen zijn. Het is best gevaarlijk om die vraag te stellen aan vrouwen, want je weet nooit wat er speelt, hé”, klinkt het voorzichtig bij Klaasje.

“Sommige vrouwen willen of kunnen geen kinderen krijgen. Het is mooi als ’t je gegeven is, maar je moet iedereen vrij laten in z’n keuze”, benadrukt Klaasje Meijer in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts