Kelly Pfaff waarschuwt Sam Gooris: “dat zou ik niet kunnen verdragen”

In een dubbelinterview met weekblad ‘Story’ vertelden Kelly Pfaff en haar man Sam Gooris over de roadtrip door de VS die ze samen met hun kinderen maakten voor het tweede seizoen van ‘Expeditie Gooris’.

Net als voor het eerste seizoen stak Kelly samen met de tv-ploeg de reis in elkaar. Het enige wat manlief Sam naar eigen zeggen moest doen was: “volgen.” Maar aangezien dat in hun dagelijkse leven ook het geval is vormde dat geen enkel probleem.

Kelly geeft dan ook toe dat ze graag de touwtjes stevig in handen heeft. “Ik wil weten wat er staat te gebeuren. Ik zou het niet kunnen verdragen als Sam van alles in mekaar steekt en ik van niets weet. Ik denk dat ik zot zou worden,” klinkt het.

Een situatie die gelukkig goed werkt voor hen als koppel. Sam en Kelly kennen dan ook elkaars sterktes en zwaktes.

“We willen de andere nooit veranderen, maar bouwen net samen op.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts