Kelly Pfaff onthult hét geheim om de liefde te laten duren

Kelly Pfaff en Sam Gooris zijn één van de mooiste showbizzhuwelijken in Vlaanderen. Kelly onthult nu ook hét geheim waardoor hun relatie zo’n mooi verhaal is geworden…

TV Familie stelt Kelly de vraag of liefde écht een werkwoord is. “Dat vind ik een moeilijke”, geeft Kelly Pfaff toe. Kelly verduidelijkt haar standpunt…

“Ik heb problemen met het woord ‘werk’. Zo lijkt het alsof je daar veel inspanning voor moet doen en er weinig voor in ruil krijgt”, klinkt het bij Kelly Pfaff. En dat is bij haar wel even anders…

“Ikzelf ben getrouwd met mijn beste kameraad. Er is niemand met wie ik meer plezier beleef of tegen wie ik meer vertel dan Sam. En dat kost mij geen moeite. Integendeel, ik kríjg daar net energie van”, geeft Kelly Pfaff toe in TV Familie. En dan wil ze daar haar grote geheim aan toevoegen…

“Mijns inziens is eerlijk zijn over je emoties én de gevoelens van je partner respecteren hét geheim om de liefde te laten duren”, aldus Kelly Pfaff in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts