Kelly Pfaff in paniek: ‘Er is iets gebeurd’

Door corona zat iedereen aan zijn huis gekluisterd. Voor de ene verliep dat al wat eenvoudiger dan voor de andere. Wie het echt moeilijk had was Sam Gooris.

“De eerste maand ging dat, daarna kreeg ik het echt moeilijk. Als ik naar de winkel kon, voelde dat als een uitstap naar Plopsaland. Het sociale, het onder de mensen zijn, dat miste ik het hardst. Zelfs een hand geven, zoals jij en ik daarnet deden. Stoem hé, maar ik ben content dat er weer mensen zijn die dat doen. Niet dat idiote vuistje”, reageert Sam in Het Nieuwsblad.

En daarover kan Kelly nog een leuke anekdote vertellen. “Dan ging Sam naar de krantenwinkel en was hij drie kwartier later nog niet terug. Er is iets gebeurd, dacht ik. Ik belde hem en hij bleek daar gewoon te babbelen met de mensen. Hij was er enkel om iedereen die binnenkwam of doorging aan te klampen. Ik zei: Nu is het wel erg, Gooris, als ge al in de gazettenwinkel gaat staan om een klapke te doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts