Kelly Pfaff gefrustreerd: “daar komen mijn haren recht van”

Kelly Pfaff en Sam Gooris zijn als koppel een voorbeeld voor zovele anderen. Kelly deelt haar belangrijkste tip om een relatie gezond te houden…

“Wat je verder vooral niet mag doen, is je partner willen of proberen te veranderen. Dat marcheert niet”, benadrukt Kelly Pfaff in TV Familie.

“Mijn haren komen recht wanneer een vrouw over haar man iets zegt in de trant van: ‘Die trekjes? Ik krijg die er wel uit.’” Daar wordt Kelly Pfaff razend om. Want één ding wil de mama van Shania en Kenji benadrukken…

“Als je van iemand houdt, is dat het volledige pakket, inclusief de kleine kantjes. Je aanvaardt óók de gebreken”, aldus Kelly Pfaff in TV Familie. Al is er ook een alternatief…

“Het alternatief is dat je zoekt naar een partner die al die irritaties niet opwekt bij jou”, voegt Kelly Pfaff eraan toe in TV Familie. En begin vooral niet te wanhopen…

“Soms kom je de ware tegen wanneer je jong bent – Sam en ik zijn alweer 23 jaar getrouwd – maar het gebeurt ook dat je de man of vrouw van je dromen pas in het rusthuis leert kennen”, klinkt het nuchter bij  Kelly Pfaff in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts