Kelly Pfaff: ‘De kinderen kennen regel 1’

Net zoals in heel wat gezinnen is communicatie een belangrijke regel binnen het gezin van Kelly Pfaff en Sam Gooris. De kinderen vertellen alles aan elkaar en iedere avond wordt er samen gegeten zonder gsm in de buurt.

Binnen het gezin geldt er één belangrijke regel en dat is ‘niet liegen’. “Ik wil altijd achter mijn kinderen kunnen staan. Als er bijvoorbeeld iets was gebeurd op school, wist ik dat ik het gesprek kon aangaan met een leerkracht en helemaal mee was. Je woord is het belangrijkste in je leven”, legt Kelly uit aan Het Nieuwsblad.

Maar ook als de kinderen vroeger schrik hadden om iets te vertellen, dan werd daar rekening mee gehouden. “Dan zei ik: ‘Schrijf het op, dan spreken we er later over. Zonder dat ik boos word’ en dat werkte perfect!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts