Keert Moora Vander Veken terug als Olivia in Thuis?

Zeven jaar lang was Moora Vander Veken te zien als Olivia in Thuis, maar in 2019 besloot ze onverwacht afscheid te nemen van die rol. Keert Moora ooit nog terug naar Thuis?

Net als haar personage Olivia trok ook Moora Vander Veken naar het buitenland. Moora volgde er acteerlessen, maar aangezien haar personage niet stierf in Thuis blijft een terugkeer tot de mogelijkheden behoren. Moora reageert nu zelf…

“Als ze me nu bellen, zeg ik nee”, geeft Moora Vander Veken eerlijk toe in Dag Allemaal. Al wil de actrice er meteen één nuancering aan toevoegen…

“Maar ik wil die deur niet definitief sluiten”, benadrukt Moora dat een terugkeer van Olivia in Thuis niet definitief op een ‘njet’ zou stuiten. De actrice is immers veranderd…

“Vroeger was ik bezig met mijn ego en weigerde ik opdrachten als ik dacht dat die m’n imago zouden schaden. Nu hou ik me niet bezig met wat anderen over mij denken en doe ik waar ik zin in heb. Ook als dat ‘Thuis’ of Studio 100 is”, klinkt het bij Moora Vander Veken in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts