Katja Retsin voelt zich opnieuw een tiener: “hormonale schommelingen”

Katja Retsin heeft last van haar hormonen. Soms voelt ze zich zelf opnieuw een tiener. Wat is er aan de hand?

“Ik zit nu ook in de menopauze en krijg daardoor opnieuw te maken met hormonale schommelingen en verschillende kwaaltjes”, geeft Katja Retsin toe in Story. “Dat vind ik lastig. Het voelt alsof ik opnieuw een tiener ben.” Al zijn er nog meer nadelen aan ouder worden…

“Je wórdt ouder, dat is nu eenmaal zo”, probeert Katja Retsin het nuchter te bekijken. “Maar ik kan niet zeggen dat ik met de jaren zelfverzekerder word over mijn lichaam.” Eén ding is duidelijk…

“Het begint ook allemaal wat te hangen”, lacht Katja Retsin in het weekblad. “Als ik foto’s van tien jaar geleden zie, vind ik dat heel confronterend.” Al wil de presentatrice één iets benadrukken…

“Aan plastische chirurgie zal ik me echter nooit wagen. Ik heb een heilige schrik van spuiten en operaties. De wereld moet mij maar aanvaarden zoals ik ben”, aldus Katja Retsin in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts