Karen Damen ontkent: “dat heeft niks met K3 te maken”

Karen Damen voelt zich gelukkiger dan ooit. “Ik ben nu echt in mijn topperiode. Ik ben nu superzelfzeker”, vertelt Karen in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. Hoe komt dat?

En dat zelfvertrouwen dankt Karen Damen in eerste instantie aan haar carrière. “Sinds ik gestopt ben met K3 (in 2016, red.) heb ik het gevoel dat ik au sérieux word genomen.” Al wil Karen één ding ontkennen…

“Dat heeft niks met K3 te maken, maar met de tijdsgeest”, benadrukt Karen Damen in Nina. “Alles wat ik gedaan heb de laatste jaren, zou ik twintig jaar geleden niet gekund hebben. Als ik dán al gestopt was met K3, stond ik nooit zo ver als nu.”

“Toen ik bijvoorbeeld gevraagd werd voor de jury van Belgium’s Got Talent , dacht ik: er zijn deelnemers bij die beter zijn dan ik. Wie ben ik om over die mensen te oordelen? Ik had het er echt moeilijk mee, ik voelde me te jong.” Maar toen kwam de ommekeer…

“Maar vorig jaar, in The Masked Singer, was ik plots de oudste. Ik had de indruk dat Julie (Van den Steen, red.) en Jens (Dendoncker, red.) zelfs naar mij opkeken. Ze gaven me het gevoel van ‘Gij zijt de grote dame van het tv-scherm’. Dat gaf mijn zelfvertrouwen een boost. Ja, ik draai al 25 jaar mee in het vak. Ja, ik heb recht van spreken”, klinkt het bij Karen Damen in Nina.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts