Karen Damen blikt terug op K3-periode: “dat heb ik heel hard gemist”

Voormalige K3’tjes durven wel eens kritiek terugblikken op hun periode bij K3, maar Karen Damen onthult in Dag Allemaal dat ze nog steeds elementen van die periode mist…

Karen Damen gaat opnieuw samenwerken met William Vaesen, de man die K3 lanceerde en groot maakte voor hij de meidengroep aan Studio 100 verkocht. Dat Karen opnieuw in zee gaat met William Vaesen (oftewel ‘Niels William’) is geen toeval…

Karen Damen ergerde zich eraan dat haar agenda vooral gevuld werd met ‘losse flodders’. En daar ligt het grote verschil met de aanpak van William Vaesen…

“William heeft goede ideeën, hij heeft een plan met mij en weet welke richting hij uit wil. De trein begint weer te rijden en dat vind ik fantastisch”, klinkt het enthousiast bij Karen Damen in Dag Allemaal.

“Mijn agenda staat bij wijze van spreken weer vol voor de komende twee, drie jaar.” En dan doet Karen Damen een opvallende onthulling over haar periode bij K3

“Dat organisatorische heb ik heel hard gemist na K3”, durft Karen Damen toegeven in Dag Allemaal. “Pas op, toen bij K3 vond ik het verschrikkelijk dat alles zo ver vooruit gepland was. Maar nu denk ik: laat maar komen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts