K3-choreograaf doet verrassende uitspraak: “K3 zijn levende barbiepoppen”

Ex-choreografe van K3 Axana Ceulemans zal de populaire meidengroep altijd diep in haar hart dragen. Zo is ze van plan om zeker naar de nieuwe show te gaan kijken met het nieuwe lid van K3 en probeert ze de dames nog een beetje te volgen in alles wat ze doen. Dat K3 kan worden verder gezet met een nieuw 3de lid vindt ze bijzonder positief.


“Sommigen vinden misschien dat ze het voortbestaan van K3 te lang rekken, maar zolang K3 kinderen gelukkig maakt en ze kandidaten vinden om die rol in te vullen, is dat een goede zaak” zegt ze in Story.


“K3 is ongecompliceerd, het zijn gewone meisjes die transformeren tot artiest. Levende barbiepoppen die avonturen beleven. Voeg daar een grappige noot aan toe en je hebt een succesverhaal.”
Ceulemans is unaniem. Voor haar mag K3 nog 20 jaar doorgaan zodat ze wanneer ze zeventig is nog naar K3 kan gaan kijken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts