Junior Planckaert vreesde voor een amputatie van zijn been

Junior Planckaert heeft er enkele zware maanden opzitten. 6 maanden geleden kreeg hij een ongeval met zijn motor en was hij wekenlang aan het bed gekluisterd. Junior had ontzettend veel pijn en was aangewezen op de zorgen van Christa, Eddy en de familie.

“Ik had erg veel pijn. Op een bepaald moment dacht ik dat ik het syndroom van Sudeck had. (Chronische pijn aan de ledematen). Ik had alle symptomen van die ziekte. Soms kan de ziekte zelfs leiden tot het afzetten van ledematen. Ik was echt bang om mijn been kwijt te raken”, vertelt Junior aan Story.

Papa Eddy Planckaert probeert het allemaal wat te relativeren en probeert zijn zoon met beide voetjes op de grond te houden. Eddy is er immers van overtuigd dat Junior volledig zal herstellen en dat hij terug de oude wordt.

We hopen met jullie mee!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts