“Junior Planckaert moet naar zichzelf durven kijken”

Junior Planckaert is ‘op zoek naar de liefde’, maar psychologe Sarah Van Pelt ontkent dat ze meedoet aan het VRT-programma om het perfecte lief voor Junior te vinden.

“Ik ben niet in dit programma gestapt om het perfecte lief voor Junior te vinden of om hem aan iemand te koppelen. Daar houd ik mij niet mee bezig, want dan weet je niet waar je begint en al zeker niet waar je eindigt”, onthult Sarah Van Pelt in Dag Allemaal.

De psychologe vertelt wat dan wél haar taak is: “Ik wil dat hij naar zichzelf en zijn situatie durft te kijken”, aldus Sarah Van Pelt. Want Junior moet ook zélf veranderen…

“Als je verder doet zoals je bezig was, dan zal je niet zo gauw een ander resultaat krijgen. Als ik het gevoel had dat hij er maar half voor wilde gaan, had ik nee gezegd. Daarom heb ik op voorhand een lang gesprek met hem gehad”, verduidelijkt psychologe Sarah Van Pelt in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts