“Junior Planckaert is echt zo’n mysterieus personage”

Tijdens de tweede aflevering van ‚Junior op zoek naar de liefde‘ werden er acht dames gekozen die een ronde verder mochten en meer tijd met Junior mochten doorbrengen. Één van die acht is Chanan uit Heusden.

De beslissing om zich in te schrijven was geen gemakkelijke beslissing voor Chanan. Ze is al mama van een zoontje van zeven en moet dus ook met hem rekening houden. “Ik moet echt over veel factoren nadenken. Mijn kind, m’n job als inclusieondersteuner met kinderen met een verstandelijke beperking….“, begint ze in TVF.

Maar toch besloot ze de sprong te wagen. “Ik volgde ‘De Planckaerts’ niet echt, al staat ‘Château Planckaert’ wel altijd op. Dan kijk ik samen met mijn mama. Ik woon nog thuis. En voor mij was Junior zo’n mysterieus personage. Hij leek introverter en stiller da de rest. En ik val op zulke types. Liever zo iemand dan een kerel die met z’n spierballen rolt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts