Julie Vermeire ziek na harde opmerking: “dan ben ik heel triest”

Julie Vermeire krijgt enorm veel haat en negativiteit te verduren. Nog voor De Vermeires van start gingen werd het programma al afgekraakt. En het hield niet op…

“Sommigen voelen de nood om me persoonlijk af te breken”, getuigt Julie Vermeire in Dag Allemaal. “Ik heb eens een dansvideo gepost waar ik mijn buik niet introk.” En daarop kreeg Julie een opvallende vraag…

“Ik kreeg toen de opmerking: ‘Ben je zwanger?’ Ik ben naar papa gelopen en vroeg hem: ‘What the f@ck is dit?’ Ik was daar enorm van aangedaan”, geeft Julie Vermeire toe in het weekblad. Al kan het nog erger…

Vroeger las Julie Vermeire alle reacties: op haar Instagram, zelfs de reacties onder krantenartikelen. Maar Julie kon het niet meer aan…

“Ik werd daar ongelukkig van, ziek zelfs”, geeft Julie Vermeire toe in Dag Allemaal. “Als mensen kwetsende dingen over mij zeggen, ben ik heel triest.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts