Julie Vermeire over strakke jurkjes: “ik wil niet de hele tijd mijn buik intrekken”

Julie Vermeire heeft momenteel haar eerste kledingcollectie op de markt gebracht. Een kledingcollectie gericht naar tieners en jongvolwassenen, in samenwerking met CKS.

In Tv-Familie vertelt ze haar ultieme kledingtip voor iedereen die er behoefte aan zou hebben. “Heel simpel; draag waar je je goed in voelt. Als je je niet comfortabel of ‘thuis’ voelt in een bepaalde look, straal je dat uit. Vandaar dat ik ook losse kleedjes in mijn collectie heb voorzien.”

Julie weet waarover ze spreekt en beseft dat strakke jurkjes niet voor iedereen bestemd zijn. “Natuurlijk is er niets mis met een strak jurkje, maar ik wil niet de hele tijd mijn buik moeten intrekken”, lacht Julie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts