Julie Vermeire: “ik krijg daar krampen en buikpijn van”

Nu Julie Vermeire ook zelf een BV is geworden en niet enkel ‘de dochter van…’ heeft ze spijtig genoeg ook enkele pijnlijke neveneffecten ontdekt…

Julie geeft toe dat ze in het verleden nogal naïef in het leven stond en in iedereen een vriend zag. Maar niets bleek minder waar…

“Met sommige zogenaamde ‘vrienden’ heb ik het contact verbroken, omdat ze om de verkeerde redenen bevriend bleken, soms gewoon om mijn familienaam, zeg maar”, vertelt Julie Vermeire in Dag Allemaal. Al moest Julie achteraf wel een pijnlijke conclusie trekken…

Julie Vermeire kan enkel toegeven dat het confronterend is te merken dat ze haar échte vrienden op één hand kan tellen. Al blijft Julie het met één ding moeilijk hebben…

“Nu kies ik om mijn tijd te spenderen met mensen op wie ik dag en nacht kan rekenen. Al blijf ik het moeilijk vinden om de zaken die ik niet fijn vind in een vriendschap aan te kaarten. Ik krijg daar krampen en buikpijn van”, bekent Julie Vermeire in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts