Julia van K3 ontkent geruchten: “daar ben ik nog veel te jong voor…”

Marthe van K3 gaf onlangs het ja-woord aan Sinerjey en ook Hanne Verbruggen gaat als een getrouwde vrouw door het leven. Stapt ook Julia binnenkort in het huwelijksbootje?

Julia Boschman ontkent dat ze van plan is om snel met haar vriend Ben te trouwen. Ook al zijn ze ondertussen al drie jaar een koppel. Julia onthult waarom een huwelijk niet aan de orde is…

“Ik vind mezelf nog veel te jong om te trouwen”, onthult Julia van K3 in Story. “We zien wel wat de toekomst brengt, maar voor mij is het geen must.” Al wil Julia wel één ding benadrukken…

“Ben en ik zijn nu drie jaar samen en het is nog steeds grote liefde. K3 heeft­ daar niets aan veranderd. We waren daar ook niet bang voor”, klinkt het bij Julia in Story. Al merkt Julia wel een grote verandering…

“De grootste verandering is dat Ben en ik mekaar wat minder zien, maar dat heeft­ geen impact op onze relatie”, benadrukt Julia in Story. “We zijn ook geen koppel dat elkaar voortdurend moet zien om te weten wat we aan mekaar hebben.”

“En de momenten dat we samen zijn, beleven we veel intenser. Niet de kwantiteit telt, wel de kwaliteit”, benadrukt Julia Boschman van K3 in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts