Julia van K3 moest door moeilijke periode: “plots viel m’n steunpilaar weg”

Terwijl Hanne Verbruggen beviel van haar eerste zoontje Julien, gingen Marthe en Julia gewoon keihard door. Al was dat niet altijd even makkelijk, bekent Julia Boschman…

“Ik vond die paar optredens die we met z’n tweeën deden in Plopsaland zo raar”, geeft Julia van K3 toe in Dag Allemaal. En Marthe kan dat enkel beamen…

“Ik vond het heel gek om na zeven jaar heel intensief samenwerken Hanne ineens te moeten missen. We hebben het wel kunnen opvangen – onder meer door Diede in te schakelen – maar zonder Hanne was het niet hetzelfde”, klinkt het bij Marthe De Pillecyn. En Julia wil daar nog iets aan toevoegen…

“Het voelde bijna verkeerd. In mijn ogen was ik nog altijd ‘de nieuwe’, een K3’tje ‘in opleiding’, en ineens moest ik vol aan de bak met een van m’n steunpilaren weg”, bekent Julia van K3. En dan kunnen Julia en Marthe slechts één conclusie trekken…

“Nu Hanne terug is, voelt het eens zo compleet”, klinkt het bij Julia en Marthe in koor.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts