Julia van K3 heeft het zwaar: “dan voel ik het aan mijn hele lijf”

Julia van K3 vertelt in Dag Allemaal openhartig over haar eerste maanden aan de zijde van Hanne en Marthe. Julia Boschman onthult hoe zwaar het soms is…

K3 is werken geblazen, dat heeft Julia ondertussen ook al mogen ondervinden. “Wees daar maar zeker van”, benadrukt Julia in het weekblad.

“Als je vier dagen na elkaar drie shows per dag moet geven… Dan voel ik aan mijn hele lijf dat ik tot het uiterste ben gegaan en lig ik uit te puffen in mijn bed”, geeft Julia Boschman toe in Dag Allemaal. Al overheerst dan ook nog een ander gevoel…

“Maar dan denk ik wel vol trots: ‘Je hebt het verdorie gedaan, meid.’” En Julia wil daar nog één ding aan toevoegen…

“Het leven van een K3’tje past bij mij”, spreekt Julia duidelijke taal in Dag Allemaal. “Al hoop ik dat ik de komende maanden sterkere stembanden krijg. Na een weekend vol optredens voel ik dat die wat training kunnen gebruiken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts