Julia en Marthe van K3 hebben slecht nieuws over zwangere Hanne

Het gaat niet goed met Hanne Verbruggen van K3, dat laten Julia en Marthe in een nieuwe video weten. Hanne zou haar teksten nog sneller vergeten sinds zij zwanger is. “Ja, met Hanne haar zwangerschapsdementie en al, ’t is euh… ja, ’t is echt een probleem”, zeggen Marthe en Julia haast in koor.

Speciaal voor Hanne is er op het podium nu een autocue voorzien, dat is een scherm waarop Hanne de teksten kan aflezen. “Ahhhh, zo lief”, reageert Hanne op het nieuws.

De maatregel komt volgens Julia geen ogenblik te vroeg. “De zwangerschapsdementie begint toe te slaan bij Hanne”, lacht Julia. “Stel je voor dat ik iets helemaal anders begin te zingen”, reageert Hanne.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts