Jools Jatta Janssens in Familie: “daar word ik enorm gelukkig van”

Jools Jatta Janssens wist zich al snel in de harten van de Familie-kijkers te nestelen als ‘Jamila’. Ook in het echte leven blijkt de jonge actrice een warm persoon…

Story polst bij Jools Jatta Janssens wat ze van zichzelf haar meest positieve eigenschap is. En dan hoeft de actrice niet lang na te denken…

“Mijn zorgzaamheid”, klinkt het onomwonden bij Jools Jatta Janssens in Story. “Ik hou ervan om voor mensen te zorgen en hen te verwennen.”

“Vooral de mensen die ik het liefst heb. Cadeautjes geven vind ik ook fantastisch. Iemand anders gelukkig maken maakt mij gelukkig”, aldus Jools Jatta Janssens in Story. En de actrice weet ook aan wie ze die eigenschap te danken heeft…

“Ik kijk het meest op naar de vrouwen in mijn leven. Vooral mijn mama, oma en tante. Het zijn de sterkste vrouwen die ik ken en ze zijn ook mijn grootste steun. Aan hen heb ik heel veel te danken”, onthult Familie-actrice Jools Jatta Janssens in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts