Joke van de Velde maakt zich zorgen: “ik pieker nu nog meer”

Een kind verandert je leven hoor je wel eens vaker, en dat kan kersverse mama Joke van de Velde bevestigen. In maart beviel zij van haar eerste zoontje Luca.

“Ik ben nog steeds dezelfde Joke – met veel verantwoordelijkheidsgevoel – maar ik pieker nu wel nog meer over de toekomst. Zal ik Luca genoeg kunnen bieden? Zal hij gelukkig zijn? Ik was vroeger al een denker, maar nu zit Luca continu in mijn hoofd”, zegt Joke in Story.

Joke heeft in ieder geval een duidelijk beeld over de opvoeding van Luca voor de toekomst. “Ik wil hem zo opvoeden dat hij later stevig in zijn schoenen staat, maar altijd met een brede glimlach.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts