“Johny Voners blijft aanwezig in mijn leven”

Het is alweer drie jaar geleden dat Johny Voners overleed, maar Loes Van den Heuvel is ‘haar Xavier’ nog lang niet vergeten…

“Hij blijft­ sowieso aanwezig in mijn leven”, benadrukt ‘Carmen’ uit FC De Kampioenen in Story. Eén iets is volledig veranderd na zijn overlijden…

“Ik kijk nu heel graag naar F.C. De Kampioenen, gewoon om hem te zien”, geeft Loes Van den Heuvel toe in Story. “Ik kan me daar kostelijk mee amuseren. Zo blij­ft hij levendig in mijn geheugen.” Ook bij haar thuis blijft Loes Johny herdenken…

“Zijn foto staat ook thuis op mijn altaartje tussen kaarsen en edelstenen. Ik heb nog een warm contact met zijn weduwe Annemie.” Want één iets wil Loes Van den Heuvel benadrukken…

“Haar laat ik ook niet los. De ene dag gaat het goed met haar, de andere totaal niet. Ze is nog volop bezig met zingeving te geven aan haar verdere bestaan zonder Johny. In gedachten zal hij altijd bij ons blijven”, benadrukt Loes Van den Heuvel in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts