Jo Hens verdwijnt uit Familie: “het voelt heel raar aan”

Jo Hens stapte naar de makers van Familie met de vraag om zijn personage ‘Niko’ even uit de serie te schrijven. Daarop trok ‘Niko’ naar Londen en kwam hij nauwelijks nog in beeld. Wat deed Jo Hens tijdens die pauze?

Jo Hens benadrukt in TV Familie dat hij tijdens zijn pauze vooral genoten heeft van de rust en een gezondere levensstijl. En daar hoorden enkele goede voornemens bij…

“In januari nam ik me voor om wat gezonder te gaan leven en een jaar geen alcohol te drinken. Sindsdien sport ik meer en eet ik ook anders en gezonder. Ik probeer mijn leven wat meer op orde te krijgen”, verduidelijkt Jo Hens in TV Familie. Al was er ook een ander plan…

“Even overwoog ik om eens zot te doen en een maand of twee naar het buitenland te trekken. Maar mijn agenda bleef vollopen met leuke alternatieven, zodat ik dat geschrapt heb”, aldus Jo Hens in het weekblad. En dan valt op hoe ontspannen Jo Hens lijkt. En dat kan de acteur enkel beamen. Jo formuleert het als volgt…

“Ik voel hoeveel deugd deze pauze mij doet. Deze ‘Familie’-loze maanden voelen raar maar ook heel fijn aan. Ik heb nu veel meer tijd. Ik kijk bewust niet naar de nieuwe afleveringen. Anders heb ik niet het gevoel dat ik het kan loslaten en mijn hoofd kan leegmaken”, aldus Jo Hens in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts