Jens Dendoncker valt achterover: “ik ben enorm geschrokken”

Jens Dendoncker heeft het roer overgenomen van Niels Destadsbader als presentator van The Masked Singer. En Jens doet daarover een opvallende onthulling in Dag Allemaal…

“In de gesprekken met het speurdersteam kan ik iets van mezelf laten zien”, legt Jens Dendoncker uit hoe hij zijn taak als presentator kan invullen.

“Ik probeer het zo dicht mogelijk bij mezelf te houden, met mijn eigen taaltje en onnozelheid. Ik amuseer me echt te pletter, ik hoop dat je dat ziet op het scherm.” En dan wil Jens Dendoncker toch iets kwijt over het nieuwe seizoen…

“Ik ben al een paar keer enorm geschrokken bij de ontknoping. Er zijn al mensen gepasseerd van wie ik dacht: hoe hebben ze dít kunnen regelen?” En dan voegt Jens Dendoncker er nog iets aan toe…

“Ik viel bijna achterover”, is Jens Dendoncker enorm onder de indruk van de namen in het nieuwe seizoen van The Masked Singer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts