Janine Bischops in tranen: “mijn moeder was woedend”

Janine Bischops praat openhartig over haar jeugdjaren als oorlogskind. Haar mama was erg streng, al had ze daar een bijzondere reden voor…

Haar mama was een sterke vrouw, maar is altijd angstig gebleven na de Tweede Wereldoorlog. En dochter Janine heeft dat bange van haar mama geërfd. “Ik ben zo geboren,” geeft de actrice toe in Primo. Janine onthult hóe streng haar mama was…

“Ik mocht van mama mijn haar zelfs niet los doen. Op dat vlak was ze best streng. Ze was bang dat ik verloren zou lopen”, onthult Janine Bischops in Primo. Ook later volgden er hevige ruzies…

“We hebben vaak harde ruzies gehad toen ik wilde acteren”, geeft Janine Bischops toe. “Daarbij lieten we onze tranen de vrije loop.” Al was dat om verschillende redenen…

“Mama uit woede, ik uit verdriet”, verduidelijkt Janine Bischops in Primo. “Ik vond het enorm erg dat enkel pa naar m’n voorstellingen kwam kijken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts