Jana uit Blind Getrouwd krabbelt terug: “de camera’s waren het probleem”

Eén van de opvallendste momenten uit Blind Getrouwd was ongetwijfeld de ‘nee’ van Jana en Christiaan. Jana legt nu uit wat het (verrassende) probleem was…

Jana geeft toe dat ze na afloop aan het twijfelen is gegaan: “Ik heb al veel tranen gelaten”, geeft Jana toe in TV Familie. In eerste instantie voelde ze opluchting toen ze een punt zette achter haar relatie met Christiaan, maar nadien kwam de aap uit de mouw…

“Nadien kwam ik erachter dat dat vanwege het verdwijnen van die camera’s was. En niet omdat Christiaan weg was. Ik bleef nog elke dag aan hem denken”, geeft Jana toe in TV Familie. En dan pakt Jana uit met verrassend nieuws…

Jana en Christiaan willen hun huwelijk een tweede kans geven, buiten het zicht van de camera’s. Is er een verzoening op til?

“Het zou wel mooi zijn mochten Christiaan en ik nog iets kunnen maken van ons huwelijk. Héél mooi zelfs”, klinkt het emotioneel bij Jana in TV Familie. En Jana uit Blind Getrouwd onthult dat er al snel een nieuwe date komt met Christiaan…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts