Jana uit Blind Getrouwd haalt zwaar uit naar VTM: “dat was nooit gebeurd”

Jana De Bosscher blikt in de podcast ‘Seg Celien’ terug op haar deelname aan Blind Getrouwd. En dan wil Jana één ding duidelijk maken…

De vele kritiek die Jana kreeg na afloop van het programma vindt ze onterecht. “Doorheen heel het experiment ben ik altijd dicht bij mezelf gebleven en heb ik mijn best gedaan. Als Vlaanderen daar anders over denkt, is dat zo. Maar dat klopt niet.” Volgens Jana gaat VTM niet vrijuit…

Het beruchte kajaktochtje was eigenlijk een erg leuke date, maar de programmamakers stuurden plots aan op een ‘serieuzer gesprek’. En toen ging het fout…

“Ik heb gezegd wat ik gezegd heb. Maar dat gesprek was nooit gebeurd als de programmamakers daar niet op aangestuurd hadden”, benadrukt Jana in de podcast van Celien Rombouts. Want één ding wil Jana toch benadrukken…

Jana had ook heel wat positiefs te vertellen over Christiaan, maar die zaken hebben ze amper gebruikt. “Ik ben niet zo blij met hoe ze het allemaal gemonteerd hebben”, aldus Jana uit Blind Getrouwd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts