Jana doet verrassende onthulling over Blind Getrouwd: “dat was niet mijn keuze”

Jana De Bosscher heeft in een podcast zwaar uitgehaald naar VTM en de programmamakers van VTM. Niet alles werd eerlijk gemonteerd en in beeld gebracht, onthult Jana…

In de podcast ‘Seg Celien’ van diëtiste Celien Rombouts onthult Jana dat de programmamakers bewust een negatief beeld van haar hebben opgehangen. En vaak werd er ‘gestuurd’ vanuit de productie. Zo zou het idee van de ‘twee brieven’ ook niet van Jana zijn gekomen…

“Dat ik twee brieven had, was trouwens ook niet mijn keuze”, onthult Jana in de podcast. “Ik ging eigenlijk ‘ja’ zeggen, omdat ik het nog wou proberen”, doet Jana een verrassende onthulling over de afloop van haar huwelijk met Christiaan in Blind Getrouwd. Maar daar stak VTM een stokje voor…

“Maar de dag voordien hadden we gebeld en zei Christiaan dat hij naar een ‘nee’ neigde, dus dan dacht ik daar toch maar in mee te gaan. Maar toen ik dat tegen de reporter zei, was het antwoord dat dat niet gaat omdat ik al ja gezegd gehad in mijn interviews.” Uiteindelijk kwam er een ander idee uit de bus…

“Dus dan is uiteindelijk het idee van de twee brieven gekomen. Maar nu komt dat heel raar over. Zeker omdat ze de interviews die ik vooraf had gedaan uiteindelijk niet eens gebruikt hebben”, onthult Jana de bijzondere afloop van haar avontuur in Blind Getrouwd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts