Jana doet pijnlijke onthulling over Blind Getrouwd: “daar vreesde ik al voor…”

Jana De Bosscher doet enkele rake onthullingen over haar avontuur in Blind Getrouwd. Al tijdens de opnames voelde Jana dat de programmamakers haar in een bepaalde richting duwden…

Vooral enkele negatieve uitspraken over Christiaan werden volgens Jana overbelicht in de uitzendingen. Jana besefte al snel wat het doel was van de programmamakers…

“Ik ben inderdaad een flapuit, maar ik heb ook heel veel positieve dingen gezegd en die hebben ze amper gebruikt”, onthult Jana in de podcast ‘Seg Celien’ van diëtiste Celien Rombouts. Jana besefte al snel wat de bedoeling was van de productie…

“Na de laatste opnames, zei ik al tegen de makers: ‘Ik heb het idee dat jullie van mij een b!tch gaan maken.’” En de conclusie is duidelijk…

“Ze ontkenden, maar uiteindelijk is dat wel gebeurd. Ik ben niet zo blij met hoe ze het allemaal gemonteerd hebben”, aldus Jana uit Blind Getrouwd in de podcast ‘Seg Celien’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts