Jan Smit: “welk stuk van mij is nep?”

Jan Smit is terug en hoe. Met zijn nieuwe single ‘Hoofd Leeg, Hart Vrij’ is hij klaar om terug alle podia in Nederland en Vlaanderen te bestormen. Al waakt hij er dit keer ook over dat het hem niet teveel wordt. Jan is herstellende van een burn-out en wil het iets rustiger aan gaan doen.

“Mijn nummer gaat over het feit dat ik wil gaan en staan waar ik wil. Maar ik moet toegeven dat is moeilijk in mijn positie. Het is voor mezelf nog altijd een zoektocht om uit te vinden welk stuk nu echt is en welk stuk me aangeleerd en nep is. Dat is heel lastig. Ik weet namelijk niet hoe het anders is. Ik kan niet beoordelen hoe ik me zou gedragen mocht ik niet aangestaard worden op straat of mocht ik overal mijn mening kunnen ventileren”, geeft Jan toe in Primo.

Mocht Jan niet meer aangestaard worden op straat, of waar dan ook, de zanger zou het niet missen, moet hij toegeven. “Gedurende corona heb ik twee jaar niet opgetreden en ik heb het geen seconde gemist. Ik heb echt genoten van de rust. En dat betekent niet dat ik het optreden niet leuk vindt, maar ik heb het applaus en de belangstelling zeker niet gemist.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts