James Cooke zorgt voor tranen bij Kelly Pfaff: “ik was er niet goed van”

Afgelopen zomer vonden de opnames plaats voor ‘James, de musical’. Daarin zet James Cooke iedere keer een bekende Vlaming in de bloemetjes. Één van zijn gasten is de familie Pfaff.

In Dag Allemaal reageert Kelly op die opnames. “Ik loop op tv niet graag te koop met mijn emoties. Ik hou mijn tranen liever achter gesloten deuren. Maar James wist perfect welke snaren hij moest bespelen. De hele familie was er niet goed van.”

En dat bewees ook Debby Pfaff, die zich anders graag op de achtergrond houdt. “Zelfs ons Debby bedankte iedereen die aanwezig was. Het was het mooiste cadeau dat ik kon krijgen. Ik zie James nu nog liever dan ervoor.”

James, de musical komt binnenkort op Play4.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts