James Cooke waarschuwt: “dan kap ik ermee!”

James Cooke is een bezig bijtje, maar net die combinatie van televisie, theater en zijn productiehuis maakt hem zo gelukkig, benadrukt James in De Morgen. Al wil James één ding benadrukken…

De dag dat James Cooke op een set komt of in een kantoor belandt en zich afvraagt: ‘wat kwam ik hier weer doen?’ Dan is het voor James gedaan…

“Als dat gebeurt, moet ik ermee kappen”, geeft James Cooke toe in De Morgen. “Maar ik draag zorg voor mezelf”, benadrukt James. Al beseft James één ding…

“Elk jaar zijn er twee, drie dagen dat ik het allemaal even niet meer weet. Dan ben ik moe en bel ik iedereen: ‘Nu effe niet, ik laat weten wanneer ik er weer klaar voor ben.’” Maar James Cooke wil één ding benadrukken…

“Die drie dagen neem ik er graag bij, omdat de andere 362 zo fantastisch zijn”, aldus James Cooke in De Morgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts