James Cooke over jeugdjaren: “daar had ik het enorm moeilijk mee…”

James Cooke had in zijn jeugd een moeilijke relatie met zijn vader nadat zijn ouders uit elkaar gingen. James legt uit wat er gebeurde…

“Toen mijn ma en pa uit elkaar gingen, had ik het daar lastig mee”, geeft James Cooke toe in De Morgen. “Ik zag een gebroken vrouw en een man die een nieuwe relatie had.”

“Als kind snap je dat niet, je ziet alleen de good cop en de bad cop”, geeft James Cooke toe. Voor nuancering was er geen plaats in het hoofd en het hart van James…

“De complexiteit van het leven van grote mensen ontgaat je totaal. Mijn moeder was mijn heldin, en daarom was het voor mij even over en uit met papa”, aldus James Cooke. Maar nu is de band met papa Donald Cooke hersteld. Al wil James zijn vader nog steeds graag tonen dat hij zich geen zorgen moet maken…

“Ik ben gezond, gelukkig met mijn job en word elke morgen wakker naast de man die ik graag zie. Dat is wat mijn vader wil horen”, klinkt het bij familieman James Cooke.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts