James Cooke over Dorian: “daar erger ik me wel eens aan”

James Cooke en Dorian Liveyns zijn nog steeds gelukkig samen. Toch is er één eigenschap van Dorian waar James zich wel eens aan ergert…

Dorian schittert deze zomer in de hitmusical ‘Mamma Mia’ en James Cooke geeft in TV Familie toe dat hij enorm trots is op Dorian. Zijn harde werk wordt eindelijk beloond met die hoofdrol. Maar zullen ze nog wel tijd voor elkaar hebben?

“We werken allebei heel graag, da’s een feit”, geeft James toe in TV Familie. “Té hard, dat wil ik niet gezegd hebben”, benadrukt James.

“Dorian en ik voelen wel aan wanneer we te veel hooi op de vork nemen, we moedigen elkaar dan aan om wat vaker op de rem te duwen”, verduidelijk James Cooke. James onthult in het weekblad ook die ene eigenschap van Dorian waar hij zich wel eens aan ergert…

“Dorian praat altijd luid. Wanneer we op restaurant zijn, kan de hele zaak meeluisteren”, onthult James Cooke in TV Familie. “Als het over koetjes en kalfjes gaat, is dat niet zo erg. Maar als er dan intiemere dingen besproken worden, sis ik soms van ‘sssst’.” Maar James onthult méér…

“Dat luid praten is bij Dorian een familietrekje, dat merk ik goed. Ik denk dat zijn voorvaderen op de markt hebben gestaan”, lacht James Cooke in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts